TARCZA FINASOWA DLA FIRM

PAKIET POMOCOWY ARP i BGK FINANSOWANIE DLA TWOJEJ FIRMY

Spotkanie skierowane jest do wszystkich przedsiębiorców, chcących skorzystać ze wsparcia finansowego.

W trakcie spotkania eksperci Agencji Rozwoju Przemysłu oraz Banku Gospodarstwa Krajowego przedstawią możliwości jakie daje pakiet pomocowy sektorowi MŚP.

KIEDY? ŚRODA 27.05.2020 R.

START 15:30

SZKOLENIE ODBĘDZIE SIĘ ZA:

dni
godzin
minut
sekund

ORGANIZATORZY

PROGRAM WEBINARIUM:

Instrumenty wsparcia Agencji Rozwoju Przemysłu dla przedsiębiorców MŚP

#1

Refinansowanie umów leasingowych dla sektora transportu drogowego

Pożyczki obrotowe na finansowanie deficytu w kapitale obrotowym

#2

Pożyczki obrotowe finansujące wypłatę wynagrodzeń

#3

Instrumenty wsparcia Banku Gospodarstwa Krajowego

#1

Gwarancja de minimis po zmianach dla MŚP

Gwarancja Biznesmax po zmianach dla MŚP

#2

Fundusz Gwarancji Płynnościowych – nowy produkt dla średnich i dużych firm

#3

#4

Dopłaty do oprocentowania kredytów bankowych dla MŚP i dużych firm

Pożyczka płynnościowa POIR – nowy produkt ze środków unijnych dla MŚP

#5

NASI EKSPERCI:

Tomasz Król | Dyrektor Centrum Agencja Rozwoju Przemysłu S.A.

Swoje doświadczenie w bankowości rozpoczął w 2000 roku i od wielu lat działa w segmencie klientów instytucjonalnych w szczególności w obszarze inwestycji. Posiada szeroką wiedzę w zakresie analiz i kontrolingu biznesowego. Z sukcesami zarządza zespołami sprzedaży. W Agencji Rozwoju Przemysłu S.A. od 2019 roku odpowiedzialny na funkcjonowanie Centrum Obsługi Przedsiębiorstw w Katowicach.Absolwent Akademii Ekonomicznej w Krakowie

ZAREZERWUJ MIEJSCE

Piotr Natkański | Dyrektor ds. sprzedaży w Departamencie Gwarancji i Poręczeń Banku Gospodarstwa Krajowego.

Doświadczony ekspert z zakresu instrumentów finansowych UE ze szczególnym uwzględnieniem produktów gwarancyjnych dla sektora MŚP. Specjalizuje się w obszarze projektowania i sprzedaży oferty gwarancyjnej BGK w ramach współpracy z sektorem rządowym oraz bankami kredytującymi.

Pracował w Ministerstwie Gospodarki, Ministerstwie Rozwoju Regionalnego oraz w Polskiej Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości.

Swoje 15-letnie doświadczenie zawodowe zdobywał jako ekspert uczestniczący w ocenie wniosków o dofinansowanie projektów, kontroli instytucjonalnej oraz kontroli projektów. Od ponad 10 lat specjalizuje się jako ekspert prowadzący szkolenia i wystąpienia na temat instrumentów wsparcia dla przedsiębiorców oraz kontroli i rozliczania projektów.

ZAREZERWUJ MIEJSCE

Piotr Cieluchowski| Członek zarządu Związku Przedsiębiorców i Pracodawców.

Przedsiębiorca. Współwłaściciel i prezes zarządu spółki FIDES PRO. Członek zarządu i współzałożyciel Związku Przedsiębiorców i Pracodawców ŚLĄSK. Twórca projektu edukacyjnego dla przedsiębiorców sektora MŚP - Firma Bez Ograniczeń.

MODERATOR SPOTKANIA: